-
Skambinkite
+370 698 70667
top prekės
-
23,96 € Reguliari kaina 29,95 € Kaina
Kondensacinis oro sausintuvas Trotec TTK 26 E
169,01 € KainaOro valytuvas drėkintuvas TROTEC AW 10 S
316,87 € KainaOro sausintuvas Trotec TTK 170 ECO
626,91 € Reguliari kaina 895,59 € Kaina
NAMIKO Fermentuotas AVIŽŲ gėrimo koncentratas su juodaisiais serbentais
Ši prekė užsakoma prenumeratos būdu. Tam, kad užsakytumėte šios prekės prenumeratą pasirinkite periodiškumą, pirmąją pristatymo dieną, bei paspauskite mygtuką "Į krepšelį".
You will save maximum 1,05 € amount on this product if you subscribe to this.
NAMIKO Fermentuotas AVIŽŲ gėrimo koncentratas su juodaisiais serbentais.
Grynasis kiekis: 750 ml.
Galima supakuoti, kaip dovaną Jūsų artimiesiems! *(su asmeniniu pasveikinimu).
Ši prekė gali būti užsakyta prenumeratos būdu: Pasirinkite periodiškumą, pirmąją pristatymo dieną, paspauskite mygtuką "Į krepšelį".
Buitinės technikos ir elektroninės įrangos bei baterijų nemokamo pridavimo galimybės
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Maitinkis gyvais mikroorganizmais su NAMIKO!
NAMIKO Fermentuotas AVIŽŲ gėrimo koncentratas su juodaisiais serbentais yra rūgštoko skonio, turintis daug skaidulų bei gyvų ir aktyvių naudingųjų rūgimą atliekančių mikroorganizmų. Savo kokybe bei naudingųjų mikroorganizmų kiekiu šis fermentuotas koncentratas gerokai lenkia raugintus kopūstus ar raugintų kopūstų sultis bei kitus raugintus produktus. Šis probiotinis koncentratas neturi laktozės, nepasterizuotas, nealkoholinis ir tinka tiek visavalgiams, tiek veganams. Su NAMIKO pagamintą maistą bei probiotinius gėrimus gali vartoti visa šeima – tiek suaugusieji, tiek vaikai. NAMIKO avižų su sėlenomis fermentuotas gėrimo koncentratas – tai geriausias naudingųjų mikroorganizmų koncentratas dėl kelių priežasčių:
- šiame probiotiniame gėrime daug didesnis naudingųjų mikroorganizmų kiekis palyginus su fermentuotomis daržovėmis ir kitais fermentuotais produktais;
- NAMIKO sudėtyje yra visi mūsų aplinkoje sutinkami ir rūgime dalyvaujantys naudingųjų mikroorganizmų štamai – tuo NAMIKO išsiskiria iš visų kitų fermentuotų produktų;
- naudingieji mikroorganizmai vartojant su NAMIKO pasigamintą probiotinį maistą pradeda naudingą organizmui darbą burnoje ir tęsia jį visame virškinimo trakte.
Ypač rekomenduojama valgyti su NAMIKO pasigamintą probiotinį maistą vartojant antibiotikus arba po jų vartojimo tam, kad būtų atstatyta sveika mikroflora visame virškinimo trakte.
Kaip vartoti NAMIKO (naudingųjų mikroorganizmų koncentratus)?
Rekomenduojama vartoti su maistu arba atsigeriant probiotinio gėrimo su NAMIKO prieš kiekvieną valgymą – pusryčius, pietus, vakarienę.
Probiotinis gėrimas su NAMIKO: Vartoti atskiedus gėrimą (sultis, vandenį, kompotą) santykiu 1:40 (vienas arbatinis šaukštelis 200 ml stiklinei gėrimo) arba pilti NAMIKO į gėrimus pagal skonį – kad gautųsi malonus rūgštus prieskonis. Vartoti kambario temperatūros (saikingai) prieš valgį.
Fermentuotas maistas: Rekomenduojama neskiestą NAMIKO dėti į patiekalus (žaliuosius kokteilius, smulkintus/trintus vaisius, daržoves, sriubas, košes, salotas, padažus, užmaišomas tešlas blynams, duonos ir pyragų gaminiams). Maistas, į kurį dedamas NAMIKO, turėtų būti ne per karštas – iki 50 laipsnių temperatūros (maždaug tokios temperatūros, kad nedegintų gomurio) ir kad naudingieji mikroorganizmai nežūtų. Taip pat rekomenduojama NAMIKO įmaišyti į termiškai neapdorotą maistą ir leisti kelias valandas maistui pasifermentuoti.
Fermentuoti produktai: Taip pat su NAMIKO probiotinio gėrimo koncentratu galima raugti įvairias daržoves (agurkus, burokėlius, morkas, kopūstus, moliūgus, pomidorus ir kt.), vaisius (obuolius, kriaušes, slyvas ir kt.) bei gėrimus (sulą ir kt.). Į vieną litrą vandens reikia įdėti vieną šaukštą NAMIKO fermentuoto gėrimo koncentrato, paskaninti prieskoniais pagal poreikį ir sudėti norimus užraugti produktus. Taip pat galima užraugti gėrimus – pvz. sulą. Taip paruoštą produktą 1-2 dienas palaikyti kambario temperatūroje, po to padėti šaltai (šaldytuvą, rūsį ar pan.). Raugiant kopūstus, rekomenduojamas įprastinis rauginimo būdas pašlakstant kiekvieną kopūstų sluoksnį trupučiu fermentuoto koncentrato. Be to, NAMIKO galima naudoti kaip raugą duonos ir pyragų tešlai.
Ilgainiui NAMIKO galima vartoti individualiai pagal skonį ir organizmo poreikį.
Sudedamosios dalys: vanduo, avižiniai dribsniai (10%), juodųjų serbentų sultys (10%), raugas.
Maistinė vertė 100g: Energinė vertė 285 kJ / 68 kcal, riebalai 1,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,24 g, angliavandeniai 11,92 g, iš kurių cukrų 0,25 g, baltymai 2,5 g, druskos 0,02 g.
Galiojimas: nurodytas ant pakuotės. Atidarius produktą, laikyti šaldytuve lengvai užsukus: atidaryto produkto tinkamumo vartoti terminas – ne trumpesnis kaip nurodyta ant pakuotės.
Laikymo sąlygos: rekomenduojama laikyti +2 – +18 laipsnių pagal ℃ temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve su nesandariai užsuktu kamšteliu nes dėl tolimesnių rūgimo procesų galimas nedidelis angliarūgštės dujų išsiskyrimas. Galiojimo laikas atidarius ne ilgesnis nei nurodyta etiketėje.
Grynasis kiekis: 750 ml.
Gamintojas: UAB „Ebiko“
Kilmės šalis: Lietuva
Galima supokuoti kaip dovaną jūsų artimiesiems! (su asmeniniu pasveikinimu)
Specifiniai kodai
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų nėra (prašome prisijungti prie paskyros, ir palikti savo atsiliepimą)
8 susijusios prekės
NAMIKO Fermentuotas AVIŽŲ gėrimo koncentratas su kanapėmis
NAMIKO Fermentuotas AVIŽŲ gėrimo koncentratas su kanapėmis – tai ORIGINALUS Ramūno Račkausko sukurtas gyvų ir aktyvių naudingųjų mikroorganizmų koncentratas, grynasis kiekis: 750 ml.
Galima supakuoti, kaip dovaną Jūsų artimiesiems! *(su asmeniniu pasveikinimu).
Ši prekė gali būti užsakyta prenumeratos būdu: Pasirinkite periodiškumą, pirmąją pristatymo dieną, paspauskite mygtuką "Į krepšelį".
BRANDINTA ARBATA RYTUI ,,RYTINĖ BRANDINTA"
Sudedamosios dalys: brandintos arbatžolės, dirvinis asiūklis, smiltyninis šlamutis
Vartojimo būdas:
Gaminant stiprią, į 200 ml šalto vandens įdėti 1 valgomą šaukštą mišinio ir užvirinti
Gaminant silpną, 1arb. š. užplikyti 200 ml. vandens.
EMU ALIEJUS SU CITRINŽOLE 50 ml
Malonaus citrinžolės kvapo natūralus Emu aliejus (stručio taukai) (50 ml)
Omega 3, 6, 9 - Vitaminas A,E
Veidui, kūnui ir plaukams
Rinkinys 4 vnt. NAMIKO Fermentuotų gėrimų
NAMIKO Fermentuotų gėrimų koncentratų rinkinys Grynasis kiekis: 1000ml, 1000ml, 1000ml, 750ml.
Šį rinkinį sudaro:
1) 1 vnt. NAMIKO Fermentuotas GRIKIŲ gėrimo koncentratas 1000ml
2) 1 vnt. NAMIKO Fermentuotas AVIŽŲ gėrimo koncentratas 1000ml
3) 1 vnt. NAMIKO Fermentuotas RYŽIŲ gėrimo koncentratas 1000ml
4) 1 vnt. NAMIKO Fermentuotas MEDAUS gėrimo koncentratas 750ml
Galima supakuoti, kaip dovaną Jūsų artimiesiems! *(su asmeniniu pasveikinimu).
NAMIKO „Turbo raugas” fermentuotas avižų gėrimo koncentratas SU ARONIJOMIS, 750ml
NAMIKO „Turbo raugas” fermentuotas avižų gėrimo koncentratas SU ARONIJOMIS, 750ml
Galima supakuoti, kaip dovaną Jūsų artimiesiems! *(su asmeniniu pasveikinimu).
Ši prekė gali būti užsakyta prenumeratos būdu: Pasirinkite periodiškumą, pirmąją pristatymo dieną, paspauskite mygtuką "Į krepšelį".
VARNALĖŠOS ŠAKNŲ ARBATA
Varnalėšų šaknų arbatos paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį šaknų užpilkite verdančiu vandeniu, uždengę palaikykite apie 3-5min (kol nusileis ant dugno),truputį pasaldinę medum ar cukrumi,skaniai gerkite.
Panaudojimas maistui: likusias minkštas šaknis naudokite maistui – tai puikus maisto papildas. Galima minkštus gabaliukus dėti į mišrainę, sriubas, troškinius, garnyrus. Karštas šokoladas taps ypatingas, įdėjus šio produkto.
ŽOLELIŲ RINKINYS PLAUKAMS
Sudedamosios dalys: dilgėlė, ajero šaknys, varnalėšų šaknys, ąžuolo žievė, apynių spurgai
Vartojimo būdas: 1 valgomas šaukštas mišinio užplikyti 100 ml verdančio vandens. Gauta tyrele įtrinti plaukų šaknis, išplauti švariu vandeniu.